Uslovi korištenja

Korištenjem ovih stranica Krajni korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa Općim uslovima poslovanja.

Kupac posjetilac web stranica harems.ba koji popuni elektronsku narudžbu i izvrši plaćanje na jedan od sljedećih načina: općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom ili pouzećem.

Odgovornost
Sadržaji na portalu ne predstavljaju službene informacije, osim ako to nije posebno naznačeno. Podaci, informacije i online aplikacije koje su dostupne na ili putem web portala harems.ba, se mogu promijeniti bez prethodne obavijesti. Korisnici koriste web portal na vlastitu odgovornost. Ni harems.ba niti druge pravne osobe koje sudjeluju u održavanju web portala, ne odgovaraju za bilo kakvu štetu izravno ili neizravno, koja bi rezultirala iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja podataka, informacija i aplikacija na web portalu. Za točnost podataka dobivenih od drugih osoba harems.ba, nije odgovoran. harems.ba ne odgovara za štetu nanesenu korisnicima, pri upotrebi netačnih podataka.

Trudimo se dati što bolji i tačniji opis i sliku artikla. Uprkos tome, ne možemo garantovati da su sve navedene cijene, podaci i slike u potpunosti tačni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške u cijeni te opisu i slici proizvoda.

Pitanja i primjedbe
Sva Vaša pitanja ili eventualne primjedbe u vezi sa kupovinom u internet prodavnici harems.ba možete dostaviti putem e-maila: info@harems.ba, a mi ćemo se potruditi da na Vaš upit odnosno primjedbe odgovorimo u što kraćem roku.

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka
U pogledu zaštite ličnih podataka kupaca, harems.ba se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca koja podrazumijeva: prikupljanje i korištenje samo onih podataka kupaca/ korisnika koji su neophodni radi ispunjavanja naših obaveza, informisanje kupaca o načinu korištenja njihovih podataka, ostavljanje mogućnosti izbora kupcima kad je u pitanju korištenje podataka odnosno mogućnost izbora o tome da li žele da se njihovo ime koristi za potrebe marketiških kampanja.

harems.ba kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela privatnosti, a svi prikupljeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su našem osoblju samo radi neophodnosti obavljanja posla.

Izjava o sigurnosti plaćanja
Ukoliko ste se odlučili da platite pouzećem, onda novac uručite dostavnom kuriru i to tek kada ste proizvod dobili u svoje ruke, tako da ne postoji mogućnost prevare.

Ukoliko ste odlučili da platite virmanski, sve transfere radite putem banke ili pošte, koje opet garantuju da će transakcija biti obavljena bez prevare.

Cijene
Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (KM).

Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se harems.ba unaprijed izvinjava svojim kupcima jer će ih biti prisiljena obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Akcija
harems.ba će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, tačno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebno trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon isteka roka akcijske prodaje, harems.ba neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.